Sobota, 4 května, 2024
17.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVstupenky na Tržnici Zahrady Čech už jsou v prodeji

Vstupenky na Tržnici Zahrady Čech už jsou v prodeji

Litoměřice – Víte, že ve středu 6. dubna začíná Tržnice Zahrady Čech? 34. ročník oblíbené jarní výstavy bude na litoměřickém výstavišti probíhat od 6. do 10. dubna, vždy od 9 do 17 hodin. Výstava je zaměřená na všechny zahrádkáře, zahradníky, chalupáře, kutily a milovníky přírody a nabídne vše, na co jsou návštěvníci zvyklí – kulturní program nevyjímaje.

Nakoupíte cibuloviny, sadbu, květiny, hnojiva, postřiky, zahradní náčiní a techniku, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

O víkendu – 8. – 10. dubna –  se můžete těšit také na bohatý kulturní program. Nebude chybět živá hudba, soutěže o ceny, vystoupení místních sborů, workshopy pro malé i velké a mnoho dalšího.

V pátek 8. dubna na litoměřické výstaviště dorazí Kateřina Brožová. V sobotu 9. dubna si nenechte ujít kapelu Karel Gott revival a vystoupení orchestru JUNIOR BAND ZUŠ Litoměřice. V neděli 10. dubna bude na výstavišti zpívat Monika Sommerová a Štěpán Piller. Zazní světové a muzikálové hity.

Využijte zvýhodněný předprodej vstupenek! Zatímco na místě v den konání stojí vstupenka na Tržnici Zahrady Čech 150,- Kč, v předprodeji si ji můžete koupit za 110,- Kč. Senioři a děti mají lístek v předprodeji za 90,- Kč. V nabídce je i rodinné vstupné, které v předprodeji pořídíte za 250,- Kč.

Lístky se dají koupit z pohodlí domova. Stačí kliknout ZDE.

Podrobnosti o programu Tržnice Zahrady Čech najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -