Jarní příměstský tábor v Rozmarýnu ještě hlásí volná místa

0
72

Litoměřice – Pro školáky, kteří se nechtějí nudit. Pro rodiče, kteří nechtějí děti nechávat doma samotné. Jarní příměstský tábor v Domě dětí a mládeže Rozmarýn má ještě volná místa.

 Účastníkům přitom v týdnu od 14. do 18. března nabízí bohatý program na celý den. Děti do Rozmarýnu přicházejí od 6.30 do 8.00 hodin a odcházejí mezi 15. a 16. hodinou. Rozmarýn zajistí také teplý oběd.

Na děti čeká spousta zábavy, her, soutěží. Bude se sportovat i  rukodělně tvořit. V plánu jsou také deskové hry, aktivity na dopravním hřišti a turnaje v počítačových hrách.

Cena tábora je 1.250,- Kč. Rozmarýn přednostně přijímá zájemce o celý týden. Tábor je určen pro děti od šesti do sedmnácti let.

Více informací poskytne Vladimír Salai na telefonním čísle  724 948 655 nebo na e-mailu vladimir.salai@ddmrozmaryn.cz.

Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekO jarních prázdninách běžte v Lovosicích bruslit nebo plavat
Další článekPřímo ze stojanu ukradl zimní bundu, hrozí mu tři roky
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno