Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceStojíte za Ukrajinou? Přijďte na litoměřické náměstí!

Stojíte za Ukrajinou? Přijďte na litoměřické náměstí!

Litoměřice – Stojíte za Ukrajinou? Přijďte to vyjádřit ve čtvrtek 3. března v 17 hodin na litoměřické Mírové náměstí! Oblékněte žlutou a modrou barvu na znamení solidarity a přijďte dát jasně najevo, že odmítáte ruskou agresi a podporujete občany Ukrajiny.

Už jste jim pomohli a zajímá Vás, kde konkrétně Vaše pomoc pomohla? Chcete ukrajinským občanům pomoci, ale probíhajícími sbírkami si nejste jisti a nemáte dostatek informací? V centru Litoměřic  se ve čtvrtek všechno dozvíte. Dorazí i ti, kteří už na hranice přepravovali humanitární pomoc a mají tak aktuální informace přímo z místa.

Organizátoři vítají všechny Ukrajince a Ukrajinky, i občany dalších národností ohrožené tímto konfliktem a zvou k setkání a podání pomocné ruky všem, kdo ji potřebují.

Зовем всех граждан Украины а также всех кому небезразлична судьба Украины, Чехии и принципы демократического сосуществования. Мы все мысленно и сердцем с вами, готовы помогать по мере своих сил и возможностей.

Více informací o akci najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -