Dům dětí a mládeže Rozmarýn zve na Večerní keramiku

0
73

Litoměřice – Máte nápad na tvoření z keramické hlíny, ale nemáte ho kde realizovat? Chcete keramickou hlínu promnout v prstech a vyzkoušet, co všechno umí? Chcete si ověřit, jestli by Vás tvoření s keramickou hlínou bavilo? V tom případě přijďte tento pátek 4. března do Domu dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích.

Od 17 do 19.30 hodin tady bude probíhat Večerní keramika – akce pro děti i dospělé. Zváni jsou děti i dospělí všech věkových kategorií. Tvořit můžete pod vedením lektora, nebo sami dle vlastní fantazie.

Dospělí: 300,- Kč. Děti: 200,- Kč.

Na akci je potřeba se předem přihlásit, a to nejpozději do čtvrtka 3. března. Stačí poslat e-mail na katerina.zaludova@ddmrozmaryn.cz nebo zavolat (či napsat SMS) na číslo 724 319 966.

- Naši partneři -
Předchozí článekPodnikatelé, můžete Ukrajině pomoci? Ozvěte se Hospodářské komoře ČR!
Další článekŠTĚTÍ: Masky tančily v MC Žabka
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno