Čtvrtek, 28 března, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZákazníci Energie Holding se o dodávky tepla bát nemusejí

Zákazníci Energie Holding se o dodávky tepla bát nemusejí

Litoměřice – V uplynulých dnech se v některých médiích objevila zpráva, že německá firma MVV Energie AG opustí český energetický trh. Pod českou společnost MVV Energie CZ přitom spadají firmy, které poskytují služby čtrnácti českým městům. Patří k nim i Litoměřice – společnost Energie Holding zásobuje teplem třetinu domácností ve městě.

Obrátili jsme se proto písemně na tiskovou mluvčí společnosti MVV Energie CZ s několika dotazy a s žádostí o oficiální vyjádření.

Odpověď přišla ještě tentýž den.

„Spekulace o potencionálním prodeji principiálně nikdy nekomentujeme. Ujišťuji Vás, že zajištění dodávek tepla našim zákazníkům a dodržení všech našich závazků bylo, je a bude prioritou naší skupiny,“ uvedla tisková mluvčí MVV Energie CZ, Jitka Tůmová.

Více informací nám společnost neposkytla.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -