Neděle, 5 května, 2024
13.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceDopřejte své dlažbě profesionální ošetření! Prodloužíte jí život!

Dopřejte své dlažbě profesionální ošetření! Prodloužíte jí život!

Litoměřice – Počasí v posledních dnech dává najevo, že jaro se blíží. A to znamená jediné – za chvíli opět vyrazíme na zahrady a budeme víc času trávit venku. O záhony se musíte postarat sami, ale Vaši dlažbu „dá do pucu“ firma HKoupelny z Litoměřic. Čistí všechny typy venkovní dlažby, aniž by potřebovala přístup ke zdroji elektrické energie. Ekologicky a zcela bez chemie.

Vaši dlažbu (nebo zídku) firma HKoupelny očistí a omyje, a to tak, že bude vypadat jako nově položená. Navíc – díky impregnaci – prodloužíte její životnost do dalších let.

Firma si poradí se zámkovou dlažbou, dlažebními kostkami a dlaždicemi i s venkovními obklady. Vyčistí a umyje i beton, kámen a pískovec, zvládne tartanové a gumové povrchy, dřevěné plochy a terasy. Nebojí se ani bazénů.

Povrchy zbaví mechu, nečistot, plísně, skvrn i plevele. Můžete si být jisti perfektním výsledkem, kterého s domácí wapkou nikdy nedosáhnete.

Cena za čištění dlažby je vždy stanovena individuálně –  záleží na typu povrchu a na členitosti terénu. Můžete si ovšem nechat stanovit cenovou kalkulaci, která Vás k ničemu nezavazuje.

Kontakt: cistedlazby@hkoupelny.cz, telefonní číslo: 604 531 358

Webové stránky jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -