Pátek, 19 dubna, 2024
5.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda nabídne domácí buchty i pštrosí vejce

Gastrocentrum Pohoda nabídne domácí buchty i pštrosí vejce

Litoměřice – Oblíbené Gastrocentrum Pohoda, které v Litoměřicích provozuje hned tři jídelny pro veřejnost, nezklame ani předposlední únorový týden. Pokud ve všední dny nestíháte vařit, stavte se! Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin. Najíte se za 72,- Kč.

V pondělí 14. února bude v nabídce mexický guláš s dušenou rýží, staročeská sekanina s bramborovou kaší. Nezklame ani bratislavské plecko s knedlíkem. Českou klasiku nejklasičtější zastupuje tentokrát domácí bramborák s uzeninou. Z lehčích jídel bude k mání kuřecí salát s ananasem. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s krupicí a vejci.

V úterý 15. února přijďte na Pohodu pro žemlovku s tvarohem a jablky. Pokud nejste příznivci sladkých jídel, vsaďte na černohorský kuřecí řízek s bramborovou kaší nebo na koprovou omáčku s hovězím masem a knedlíkem. Rizoto z bulguru s kuřecím masem a zeleninou potěší všechny, kteří se zaobírají zdravou stravou. Sekci salátových jídel má v úterý na starosti Americký salát. Úterní polévka je čočková.

Ve středu 16. února je hlavním tahounem nabídky kuře ala bažant s dušeným zelím a knedlíkem a novohradský plátek s těstovinou. Pštrosí vejce – masová kole plněná celým vejcem – je na Pohodě také velmi oblíbené. Dát si k němu můžete bramborovou kaši. Bramborové vdolky se špenátem Vás zaručeně překvapí. Pokud budete mít chuť na polévku, ve středu bude bramborová s kroupami.

Ve čtvrtek 17. února budou na Pohodě těstoviny se sýrovou omáčkou a konopišťské medailonky s rýží. Zájem bude určitě také o kuřecí plátek s broskví a sýrem. Květákové placičky s cuketou a sýrem skvěle zasytí a nezatíží Vás. No a cizrnový salát potěší i věčné dietáře. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

V pátek 18. února přijďte na gulášovku a na domácí buchty s kakaem. Nezklame ani vepřová kýta na smetaně s knedlíkem. Smažený hermelín s bramborem a tatarkou z nabídky vždycky zmizí mezi prvními. A chutnat budou určitě také čertovská jatýrka s dušenou rýží nebo těstovinový salát s kuřecími nugetkami.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a na Mírovém náměstí, průchodu vedle městského úřadu.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -