Sobota, 18 května, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKlub českých turistů Litoměřice v sobotu pořádá mimořádný výlet

Klub českých turistů Litoměřice v sobotu pořádá mimořádný výlet

Litoměřicko – Na sobotu 5. února 2022 připravuje Klub českých turistů Litoměřice další ze zajímavých akcí, kterou je mimořádný výlet z Krabčic na horu Říp a do Horních Beřkovic. Zájemci se mohou těšit na náročnější trasu o délce deset a půl kilometru.

Sraz účastníků je v Litoměřicích na Horním nádraží, odkud se odjíždí v 9.14 hodin do Lovosic a odtud se pokračuje v 9:30 hodin osobním vlakem do Roudnice nad Labem. Zde se nasedne v 10.09 hodin na autobus směřující do Rovného na rozcestí. Následovat bude výstup na památnou horu Říp, kde bude otevřená zdejší hospůdka a dále do Horních Beřkovic. 

Návrat je naplánován ve 14.44 hodin vlakem do stanice Straškov-Vodochody, odtud v 15.15 hodin do Roudnice nad Labem, dále v 15.44 hodin rychlíkem Labe do Lovosic a v 16.02 hodin osobním vlakem do stanice Litoměřice horní nádraží, kam přijede v 16.13 hodin. Více informací poskytne průvodkyně Jana Wünschová na telefonním čísle 728 043 958.

Věřme, že se počasí opravdu vydaří a všichni účastníci prožijí další z parádních dnů. Dobrou zprávou je, že hospůdka na vrcholu má v sobotu otevřeno a tak se zde zájemci budou moci občerstvit. Všichni jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací a sportovních článků najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -