Sobota, 20 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceHospic pomůže i s péčí o dlouhodobě nemocného!

Hospic pomůže i s péčí o dlouhodobě nemocného!

Litoměřice – Terénní odlehčovací služba Hospice sv. Štěpána v Litoměřicích má volnou kapacitu. Pokud tedy pečujete o dlouhodobě nemocného člena rodiny, a potřebovali byste pomoc, neváhejte se na hospic obrátit.

 Službu poskytují zkušené odlehčovací asistentky. Dorazí do třiceti kilometrů od Litoměřic, přičemž služba je poskytována každý všední den od 8 do 15.30 hodin.  Po domluvě je možná i úprava pracovní doby.

Terénní odlehčovací služba pomůže při zvládání úkonů péče o vlastní osobu, při osobní hygieně (včetně hygieny na lůžku) i při podání stravy. Samozřejmostí je pomoc při vycházkách a volnočasových aktivitách.

Terénní odlehčovací služba své služby poskytuje přímo v domácím prostředí nemocného, nemusíte tudíž dotyčnou osobu nikam přepravovat. Odlehčovací asistentky Vám poskytnou čas na odpočinek i možnost vyřídit si osobní záležitosti.

Více informací na domaci@hospiclitomerice.cz  nebo na telefonním čísle 731 604 052.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -