Sobota, 4 května, 2024
20.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu, a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Nechte se inspirovat! Nedělní představení v Divadle Karla Hynka Máchy sice bylo pro nemoc zrušeno, ale i tak je kam jít. Podívejte se!

Už dnes – v pátek 28. ledna – si můžete v roudnickém Café Ve městě od 19.30 užít koncert Marie Tilšarové. Autentická písničkářka, která v létě vydala svoje první sólové album, vystoupí se svým manželem Pavlem. Přijďte si ji poslechnout! Vstupné: 280,- Kč. Protože kapacita kavárny je omezena, místo si rezervuje na telefonním čísle 777 736 969.

V sobotu 29. ledna  si nenechte ujít pohádku Sváťova dividla na Tržnici Felixe Holzmanna Sváťa bude na tržnici od 10 hodin hrát „ O třech prasátkách.“ Po představení následuje pohádkový karneval, takže masky a kostýmy s sebou!n

V neděli 30. ledna vezměte děti do kavárny v přízemí Centra kultury Lovoš v Lovosicích. Přímo v kavárně budou od 10.30 promítat animovaný film „Rebelka.“  Pohádkový fantasy příběh, ve kterém se princezna (která se raději věnuje střelbě z luku než-li vyšívání) rozhodně vzepřít rodinným tradicím prostřednictvím magie a kouzel. Pomoc čarodějnice, na kterou se princezna obrátila, se ale vymkne z rukou, a tak má Merida co napravovat… Vstupné je zdarma.

Lovosický Music bar Cabarét zve na dvě hudební víkendové akce. Pátek 28. ledna bude určen všem fanouškům živě hrané bluesové muziky, která zazní v podání českého bluesrockového tria Mo/Fo Cat Clarion. V sobotu 29. ledna pak proběhne velká retro párty ve stylu sedmdesátých let s DJ Macou & Naja Naja. Oba večírky startují ve 20 hodin, vstupné je dobrovolné.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -