Užijte si na Valentýna romantickou večeři i kino!

0
104

Roudnice nad Labem – Víte, že svátek zamilovaných můžete letos oslavit v kavárně, která je součástí Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem? Romantická večeře tady pro Vás a Vašeho partnera bude připravena v neděli 13. února od 17 hodin. Dárkový voucher na večeři (1.500,- Kč) zakoupíte přímo v Caffé Říp nebo v Informačním a dopravním centru Podřipska v Arnoštově ulici.

Večeře zahrnuje lahev rulandského šedého, 2 x carpaccio z lososa, 2x  kuřecí supreme s bylinkovou omáčkou, grilovanou zeleninou a domácími hranolky, 2x dezert a 2 vstupenky na romantickou komedii Vem si mě, kterou budou v Kulturním domě Říp promítat od 19 hodin (v ceně voucheru je i 2x popcorn).

Celé Caffé Říp bude na valentýnskou večeři slavnostně vyzdobené, chybět nebudou svíčky ani růže – zkrátka romantika se vším všudy.

Pozor – s koupí voucheru neotálejte. Kapacita omezena!

- Naši partneři -
Předchozí článekLOVOSICE: Školáci putovali po pevnosti Boyard
Další článekLITOMĚŘICE: V Rozmarýnu vyráběli krmítka pro ptáčky
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno