Pátek, 19 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceBěh Opárenským údolím se uskuteční tuto sobotu

Běh Opárenským údolím se uskuteční tuto sobotu

Lovosice – V sobotu 29. ledna 2022 se u železniční zastávky Lovosice město sejde skupina sportovců, která se odsud vydá na trasu celoročního výletu, který bude mít osmnáct bodovaných zastávek, a během něhož budou muset stovky metrů uplavat, desítky kilometrů naběhat a stovky kilometrů ujet na kole, aby se nakonec sešli na závěrečné Afterparty a tam celou strastiplnou cestu vyhodnotili.

Ano, nemýlíte se, právě zde bude Během Opárenským údolím odstartován SOLAP Král středohoří 2022. Nezbývá než doufat, že se vydaří počasí a hned úvodní akce přiláká nejen velké množství závodníků, ale i diváků.

Datum a místo konání: sobota 29. ledna 2022 – 15.00 hodin, Lovosice – zastávka Lovosice město, křižovatka ulic Lovošská a Ústecká.

Registrace: na www.kralstredohori.cz/beh-oparenskym-udolim – do středy 26. ledna 2022, poté v den závodu na místě.

Prezentace: od 14.00 na místě.

Startovné: 100 korun – předem přihlášení, 200 korun – přihlášení na místě, zdarma – pro ročník 2004 a mladší.

Číslo účtu: 268131511/0300, do poznámky pro příjemce uvést jméno a příjmení.

Trať: délka – 5 500 metrů, běží se po asfaltu a po lesní cestě.

Více informací: www.kralstredohori.cz, O. Kočinová na emailu beh.oparno@seznam.cz, nebo na telefonním čísle 603 849 835.  

V předchozích dvou letech stíhaly celý tento oblíbený seriál rána za ránou, tak nezbývá než věřit a doufat, že se mu v tomto roce všechny rány vyhnou. Další zastávkou bude Běh na Boreč, který je naplánován na 26. března 2022. Tak hodně štěstí v tomto roce všem, závodníkům i pořadatelům! Všichni jsou na start  srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků a informací najdete ZDE.

Úvodní foto: Pavel Bauer

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -