Středa, 24 dubna, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDo Lovosic přijede Krkavčí matka

Do Lovosic přijede Krkavčí matka

Lovosice – Znáte Veroniku Hurdovou? Je to máma tří dětí, která po večerech píše blog „Krkavčí matka.“  Své ratolesti vzdělává doma,  cestuje s nimi po Evropě, po městě chodí většinu roku bosky a píše knihy – pro děti i dospělé.

O nemocech říká, že jsou stavem duše, horuje za zdravé stravování a chtěla by ostatní zbavit strachu ze smrti – ta je totiž podle ní vlastně krásná. Sama se s ní setkala v té nejhorší možné chvíli – když čekala třetí dítě, zemřel jí manžel.

Ve středu 26. ledna od 17 hodin bude Veronika Hurdová na besedě v Městské knihovně Lovosice. Přijďte si poslechnout, jaké to je, sbalit do jednoho kufru tři děti a sebe a vydat se nazdařbůh za dobrodružstvím. Dozvíte se také, jak vnést do svého života minimalismus, jak si udržet dobrou náladu i v této těžké covidové době a jak skloubit péči o děti s vlastním podnikáním.

Vstupné: 150,- Kč, dospělý, děti mají na akci vstup zdarma.

Besedu pořádá Rodinné centrum Mozaika ve spolupráci s Městskou knihovnou Lovosice.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -