Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Nechte se inspirovat a vydejte se za zábavou nebo kreativním tvořením. Zaskočit můžete i na dobré kafe a něco sladkého k tomu.  Po delší době je opět na výběr, co o víkendu dělat.

V Litoměřicích tento víkend – 15. a 16. ledna – startují oslavy 200 let Divadla Karla Hynka Máchy. V sobotu 15. ledna v 19 hodin přijďte na koncert smyčcového tria INFLAGRANTI. Budou klasické skladby i rockové pecky v úpravách pro elektrické smyčce. Zazní třeba hity kapely Metalica nebo Europe. V neděli 16. ledna do litoměřického divadla dorazí Krakonoš a všichni ostatní hrdinové Krkonošských pohádek.

V sobotu  dopoledne – od 8.30 do 12 hodin – bude živo také v litoměřickém Domě dětí a mládeže Rozmarýn. Koná se tam další kreativní dílna pro děti a dospělé – tentokrát se bude tvořit z filcu. Vstupné je 80,- Kč, přičemž dílna je vhodná pro účastníky od osmi let. Své výrobky si pochopitelně odnesete domů. A ještě něco – doklad o očkování dokládají pouze dospělí. Děti do 18 let potvrzení nedokládají.

Na litoměřické Tržnici Felixe Holzmanna budou v sobotu Africké a farmářské trhy. O co jde? Standardní farmářské trhy na tržnici doplní stánky se zbožím přivezeným přímo z Afriky. Akce bude na Tržnici Felixe Holzmanna od 8 do 15 hodin. Nakoupíte různé druhy exotického ovoce, kávu, koření, kakaové boby a spoustu dalšího. Nenechte si to ujít!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -