Caffé Říp nabízí snídaně i polední menu

0
309

Roudnice nad Labem – Caffé Říp v Roudnici nad Labem má i v letošním roce svým hostům co nabídnout. Kavárna, která je součástí Kulturního domu Říp, je nově ve všední dny otevřená už od 8 hodin. Až do desíti bude svým hostům nabízet snídaně – dát si tady můžete třeba míchaná vajíčka nebo hemenex s čerstvým pečivem.

Samozřejmostí je výborná káva a pestrá nabídka domácích dezertů. Od 11 do 15 hodin jsou k mání „hotovky,“ minutková kuchyně je k dispozici po celý den.

Pokud jde o minutky, dejte si třeba caesar salát s kuřecím masem a krutony nebo pečená vepřová žebra s barbecue omáčkou a domácími hranolkami. K mání Špecle s hříbkovou omáčkou a filírovanou panenkou

Caffé Říp je otevřené ve všední dny od 8  do 17 hodin a o víkendech od 11 do 17 hodin. Kavárna je k dispozici také všem návštěvníkům akcí, které se v Kulturním domě Říp téměř každý večer konají.

- Naši partneři -
Předchozí článekV SeniorCentru Terezín nadělovala Ježíškova vnoučata
Další článekČESKÁ LÍPA: Auto Horejsek otevřel nový salon motorek a čtyřkolek CFMOTO (reklamní reportáž)
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno