Charita Litoměřice pořádá „Tříkrálový koncert“

0
106

Litoměřice Domov na Dómském pahorku v Litoměřicích bude v pátek 14. ledna od 17 hodin hostit „Tříkrálový koncert.“ Přijďte! Program připravila litoměřická Základní umělecká škola.  Po celou dobu koncertu bude v sále zapečetěná kasička, do které můžete litoměřickým Třem králům přispět.

Tříkrálová sbírka probíhá (nejen) v Litoměřicích do 16 ledna. Letos je ve městě nejvíc koledníků v historii. Zapojily se i školy, které dosud s Charitou nespolupracovaly.

„Letos je to úžasné! Lidé jsou milí, vstřícní a ochotní. Skupinky koledníků kolemjdoucí sami zastavují a zpívají s námi. Děkuji všem, kteří se rozhodnou přispět a podpoří nás,“ uvedla ředitelka Charity Litoměřice Karolína Wankovská.

Výtěžek litoměřické Tříkrálové sbírky bude použit na celou řadu projektů. Charita za ně nakoupí třeba kompenzační pomůcky pro seniory nebo spacáky, které budou využívat lidé bez domova.

- Naši partneři -
Předchozí článekU Chotiměře se vzplálo auto a zemřel člověk
Další článekŠTĚTÍ: Nerudovská otázka “Kam s ním?” je zase tu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno