Středa, 1 května, 2024
22.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Litoměřic přijede Krakonoš

Do Litoměřic přijede Krakonoš

Litoměřice – Do Divadla Karla Hynka Máchy v Litoměřicích přijede Krakonoš, Anče, Kuba, hajnej a také legendární Trautenberk. Čtveřici přiveze Divadlo pohádek. Na hodinové představení na motivy legendárního večerníčku přijďte v neděli 16. ledna v 15 hodin.

Lístky koupíte i on-line. Stačí kliknout ZDE.

Krkonošské pohádky vyhrály v roce 2013 diváckou anketu o nejlepší večerníček. A i když první díly byly natočeny již v roce 1974, diváci jej stále milují.

Na základě původního scénáře autorky večerníčků paní Boženy Šimkové vzniklo stejnojmenné divadelní představení, ve kterém zazní i původní „večerníčková“ hudba hudebního skladatele profesora Vadima Petrova.

V pětici příběhů tak mají malí i velcí diváci možnost naživo vychutnat intriky vychytralého pána Trautenberka, kterým vždy na poslední chvíli zabrání pán hor Krakonoš.

V představení je použit stroboskop.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

1 komentář

  1. Dobrý den, kde najdu reportáž ze dne 16.1. Z divadla K.H.Máchy z Krakonošových pohádek?
    Děkuji za odpověď

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -