Děti ze ZŠ Antonína Baráka rozdávaly anděly seniorům

0
252

Lovosice – Děti ze ZŠ Antonína  Baráka v Lovosicích nadělovaly v Domově důchodců v Čížkovicích. Seniorům školáci vyrobili anděly. Babičky a dědečkové si dokonce mohli vybrat – buď anděla jako zápich do květináče nebo anděla jako ozdobu na stromeček.

„Některé seniory vedl taktéž k zamyšlení text vlastnoručně dětmi vepsaný na sukýnku anděla: „Každý z nás je pro někoho andělem“. Bylo to velmi poutavé a milé a některé seniorky domova tento text vedl k dojetí. Jsme velmi rádi, že i letos si děti ze ZŠ A. Baráka v Lovosicích na naše uživatele vzpomněly a svojí šikovností a dovedností dokázaly našim seniorům vykouzlit úsměvy na tváři, čehož si v této době velmi vážíme,“ uvedlo na sociálních sítích Centrum sociální pomoci Litoměřice, pod které čížkovický Domov důchodců spadá.

- Naši partneři -
Předchozí článekTŘEBENICE: Město plánuje řadu investic a vylepšení i v místních částech
Další článekLITOMĚŘICE: V ulici Liškova bude víc parkovacích míst
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno