Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV Roudnici jsou tříkrálové kasičky na třech místech

V Roudnici jsou tříkrálové kasičky na třech místech

Roudnice nad Labem – Od 6. do 9. ledna a o víkendu od 15. a 16. ledna probíhá v Roudnici Tříkrálová sbírka. Pokud nepotkáte skupinky koledníků, ale přesto byste rádi přispěli do kasičky, využijte ty stacionární. Letos jsou na třech místech ve městě.

Zapečetěnou kasičku Tříkrálové sbírky najdete v budově Charity v Riegrově ulici č. p. 652, v Pekařství Kraupner a na podatelně městského úřadu na Karlově náměstí.

Výtěžek sbírky podpoří roudnický Azylový dům pro ženy a matky s dětmi a charitní šatník.

Skupinky koledníků z roudnické charity tvoří převážně děti s doprovodem starším 15 let nebo starší žáci a studenti, převlečení za krále, kde alespoň jedna osoba je starší 15 let. Finanční příspěvky vybírají do úředně zapečetěných kasiček opatřených logem Charity Česká republika. Vedoucí skupinky má u sebe průkaz vedoucího skupiny koledníků, občanský průkaz a povolení o konání sbírky. Na vyžádání vám tyto doklady předloží.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -