Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceDeutschklub vyšprechtil pro hospic 19 tisíc korun

Deutschklub vyšprechtil pro hospic 19 tisíc korun

Litoměřice – Litoměřický Deutschklub pod vedením Hany Pavlištové i v druhém pololetí roku 2021 šprechtil pro dobrou věc!  Účastníci, kteří se každou středu scházejí dopoledne v Knihovně Karla Hynka Máchy a odpoledne v Čajovně Hóra, mezi sebou pro hospic vybrali neuvěřitelných 19 tisíc korun.

Lektorka Hana Pavlištová totiž pracuje bez nároku na honorář a účastnický poplatek – 100 Kč – jde celý na charitativní účely. Tentokrát pomůže Hospici sv. Štěpána financovat domácí hospicovou péči.

Litoměřický Deutschklub funguje už pět let a za tu dobu podpořil celou řadu organizací. Pomohl třeba Centru pro náhradní rodinnou péči, Diakonii nebo NADĚJI. To, jak moc umíte mluvit německy, v Deutschklubu nerozhoduje – každý mluví jak umí, nebo pouze poslouchá.

Více informací poskytne přímo Hana Pavlištová na hahalkova@gmail.com nebo na telefonním čísle 604 220 48

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -