Neděle, 28 dubna, 2024
17.9 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyTenisky, v kterých můžete vždy vypadat skvěle

Tenisky, v kterých můžete vždy vypadat skvěle

Tenisky už dávno nepatří jen do světa cvičení a tělocvičen. Můžete je nosit s téměř jakýmkoli oblečením vás napadne. Tenisky byly dříve vytvořeny jen pro úzkou skupinu lidí, nicméně pro jejich pohodlnost si je oblíbili tisíce lidí po celém světě. Dnes už jen těžko najdete člověka, který by nevlastnil alespoň jeden pár tenisek. A vybírat si můžete z celé řady značek a provedení. Tenisky tudíž nemusí mít jenom sportovní vzhled. Mohou vypadat i elegantně a luxusně.

Doplňte svůj styl

Pokud jdete do obchodu s obuví, nenechte se unést jen tím, jaké boty jsou zrovna v módě. Pokud si například koupíte Vasky Urban Hiking, ale nemáte k nim doma nic, s čím byste je mohli sladit, pravděpodobně je nebudete nosit příliš často. Základním pravidlem při výběru obuvi tedy je: vybírat si obuv, kterou doplníte svůj styl. Mohou to být univerzální tenisky, například New Balance 574 nebo Jordan Max Aura 3.

Nehodí se vždycky

Spousta lidí podléhá dojmu, že když je můžeme nosit k celé spoustě stylů oblečení, tak je můžeme nosit kdykoli. I když se za určitých okolností hodí i k obleku, existují události a příležitosti, na které bychom je nosit neměli. Tak například extrémně formální události, jako jsou svatby, divadla nebo jiné formální akce nejsou místem pro tenisky. Tato obuv je totiž stále ještě příliš ležérní.

Tenisky musí být čisté

Ať už si koupíte jakékoli tenisky, vždycky ztratí svůj efekt, když budou ušpiněné. Proto se o ně dobře starejte a pravidelně z nich odstraňujte nečistoty. Zaměřte se také na části, které nejsou tolik vidět: i čistěte i podrážky a odstraňujte nepříjemný zápach, který se může z vaší obuvi šířit. Kromě speciálních pohlcovačů zápachu můžete využít také například jedlou sodu, kterou stačí nasypat v množství jedné lžičky do boty. Ta si se zápachy poradí. Obtížnější ale může být její následné vyklepávání z boty.

Podle čeho vybrat tenisky?

V současné době můžete narazit na spoustu různých tenisek, které jsou dostupné v mnoha různých stylech. Footshop.cz nabízí nepřeberné množství oblíbených značek i stylů tenisek. Vybírat si můžete z celé řady tenisek: od těch obyčejnějších až po také, které mají speciální kovové zapínání a zabudované technologie, díky nimž se vám nebudou potit nohy a chůze bude co nejvíce příjemná. Na jaké typy můžete nejčastěji narazit?

  • Základní typ tenisek: jsou za dobrou cenu, vyznačují se snadnou údržbou a univerzálností. Jejich vzhled je jednoduchý, proto je snadno sladíte s oblečením. Nevýhodou může být menší míra komfortu.
  • Luxusní typ tenisek: může se jednat o značky, jako je Saint Laurel nebo Tom Ford. Tyto tenisky jsou velmi podobné základnímu typu, avšak použité materiály i vzhled je mnohem kvalitnější.
  • Sportovní tenisky: jedná se o tenisky značky Nike, Adidas, Puma. Jejich vzhled je velmi sportovní, takže doplní zejména ležérní typ oblečení.

Zdroj fotografie: Footshop.cz

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -