Středa, 1 května, 2024
13.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda vaří až do Štědrého dne

Gastrocentrum Pohoda vaří až do Štědrého dne

Litoměřice – Školákům za pár dní začínají vánoční  prázdniny, ale Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích  bude vařit až do Štědrého   dne. Na výběr ovšem  tento týden máte pouze  ze čtyř možností. Přijďte! I tak je z čeho vybírat, naobědváte se  navíc za sympatických 72,- Kč. Každý den je i polévka.

V pondělí 20. prosince bude v nabídce Novohradský vepřový plátek s těstovinami a  mexický guláš s rýží. Určitě Vám bude chutnat i staročeská sekanina, kterou na Pohodě servírují s bramborovou kaší. Jedná se o pokrm, který znaly spíše naše babičky, je to taková variace na sekanou. Kuřecí salát na broskvích je také retro – ovšem u strávníků velice oblíbené. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s krupicí a vejci.

V úterý 21. prosince přijďte na černohorský kuřecí řízek s bramborovou kaší a česká klasika nejklasičtější – koprová omáčka s hovězím masem a knedlíkem. Rizoto z bulguru s kuřecím masem a zeleninou potěší všechny příznivce zdravé stravy a ty, kteří si před svátky chtějí více hlídat štíhlou linii. A své fanoušky určitě najde i těstovinový salát s kuřecím masem. Úterní polévka je čočková.

Ve středu 22. prosince přijďte na konopišťské medailonky s dušenou rýží nebo na kuře ala bažant se zelím  a knedlíkem. Podávat ve středu bude také pštrosí vejce s bramborovou kaší a bulgur salát s kuřecím masem. Středeční polévka je bramborová s kroupami.

Ve čtvrtek 23. prosince bude na pultě gulášovka. Nabídnou Vám také evergreen, který je mezi Čechy stále na předních příčkách oblíbenosti – smažený hermelín s bramborem a tatarskou omáčkou. Čertovská jatýrka s dušenou rýží se určitě také v nabídce moc neohřejí. Pokud jste si do teď nevybrali, zkuste vepřovou kýtu na smetaně. A pokud počítáte kalorie,můžete si ve čtvrtek dát těstovinový salát s tuňákem.

Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

Gastrocentrum Pohoda bude opět vařit od 3. ledna.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a na Mírovém náměstí v průchodu vedle městského úřadu.

Více informací najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -