Domov na pahorku navštívil Vladimír Hron

0
306

Litoměřice – Litoměřický Domov pro seniory na Dómském pahorku navštívil ve čtvrtek 16. prosince herec, zpěvák,  bavič a moderátor – Vladimír Hron. Pobavil seniory hudbou i mluveným slovem a všichni si užili krásný den. Bylo zřejmé, že klienti Domova jsou naprosto nadšení.

„Děkujeme za tak významnou návštěvu, která vykouzlila mnoho úsměvů a dopřála krásné pocity radosti našim seniorům. V této době  jsou radost, pohoda a úsměv obzvláště důležité. Blíží se Vánoce a je potřeba se na ně náležitě naladit. Chceme, aby se senioři přestali soustředit na všudypřítomné zprávy a informace o covidu a sváteční dny si náležitě užili. A to navzdory současné těžké době,“ vysvětlila ředitelka Charity Litoměřice, která Domov na Dómském pahorku provozuje, Karolína Wankovská.

- Naši partneři -
Předchozí článekDvě lokality Křešic se díky Nadaci ČEZ zazelenají
Další článekŠTĚTÍ: Ve skautské klubovně se tvořila mýdla
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno