Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaPolicie hledá seniorku - svědkyni a tragická nehoda u Račiněvsi

Policie hledá seniorku – svědkyni a tragická nehoda u Račiněvsi

KRÁTKÉ POLICEJNÍ ZPRÁVY Z LITOMĚŘICKA

ROUDNICE: Nepoznáte ženu na fotografiích z bezpečnostních kamer? Seniorka s největší pravděpodobností pochází z Roudnice nad Labem, avšak její totožnost je policistům neznámá. Policisté z obvodního oddělení Roudnice nad Labem žádají veřejnost o pomoc v pátrání po totožnosti této seniorky, která muže být důležitou svědkyní majetkového trestného činu. V případě, že máte informaci k této ženě, tak jí prosím poskytněte policistům na lince 158 nebo na nejbližším policejním oddělení.


U obce Račiněves došlo k dopravní nehodě osobního a nákladního automobilu 

V pátek v ranních hodinách krátce po půl páté došlo u obce Račiněves k tragické dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla. Řidič osobního vozidla VW při přejíždění jiného vozidla dostal na zasněžené vozovce smyk, vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem. Bohužel řidič osobního vozidla na místě dopravní nehody zemřel. Komunikaci byla následně několik hodin v obou směrech uzavřena.

Vzhledem ke změnám počasí a častému sněžení, policisté nabádají řidiče, aby jezdili se zvýšenou opatrností a „pospíchali pomalu“.

Litoměřice 10. prosince 2021
por. Veronika Hyšplerová

Zdroj: www.policie.cz

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -