Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLITOMĚŘICE: Trhy s vánoční atmosférou dnes i v sobotu na Tržnici F....

LITOMĚŘICE: Trhy s vánoční atmosférou dnes i v sobotu na Tržnici F. Holzmanna

Velké Adventní trhy se letos kvůli pandemii v Litoměřicích konat nemohou, sváteční atmosféru ale můžete nasát alespoň v malém na Tržnici Felixe Holzmanna. Dnes až do 13 hodin můžete na Farmářských trzích zakoupit svíčky, vánoční dekoraci, jmelí, domácí marmelády, sýry, uzeniny, pečivo, oblečení, ovoce a zeleninu nebo si dát třeba výbornou kávu či svařáka. Více ve fotogalerii.

Řemeslný jarmark i v sobotu

Podpořit regionální řemeslníky a producenty můžete na Tržnici Felixe Holzmanna i v sobotu. Řemeslný jarmark nabídne mnoho zajímavých inspirací na vánoční dárky a možná i trochu té pohádkové kultury.

Těšit se můžete na následující výrobce a organizace: Sklářská Dílna Douša, Dílna ručního papíru Litoměřice, Náramky TMB beads, Keramická dílna a kavárna Dlouhánka Litoměřice, Imagine Media, _ci_mix_ , Kukijo.cz, Daniela Netolická, OLLIE Design, Olgabu.cz, Mari Kopecka, Louise Art, Andy Moda Litoměřice, Lucie Hanušová, sestry Koudelkovy, @Luciehoust.cz, Květiny z pasáže, Bona Fide – dobročinný obchod Hospice sv. Štěpána, Svobodná základní škola, ops, Kniha.je, Café Páv, Andělské vločky, Lorefa Kafe, Concept store Lorefa… někteří prodejci jsou nositeli certifikace „Regionální značka“. Děti si budou moci napsat díky Hospici sv. Štěpána Ježíškovi Náš Ježíšek – Spolek pro tradiční Vánoce… a možná se tu projde i Alenka se Sváťou ze Sváťovo dividlo.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -