Keramická dílna Dlouhánka zve na (před)vánoční tvoření

0
104

Litoměřice – Keramická dílna a kavárna pro veřejnost Dlouhánka v Litoměřicích pořádá po celý prosinec workshopy s vánoční tématikou. Můžete tady vyrobit dárky svým blízkým nebo krásné sváteční dekorace, se kterými stylově ozdobíte byt či dům.

Stačí se podívat ZDE, vybrat si výrobek, který Vás láká a přihlásit se na termín, který se Vám hodí. Vyrobit můžete třeba aromalampu, keramické městečko (čítají 10 – 12 domečků), cestovní hrneček na kávu nebo hrníček se stylovou lžičkou.

Káva nebo čaj ke tvoření je samozřejmostí. Pokud jste méně zruční, a přesto byste si rádi něco vlastnoručně vyrobili, vsaďte na hrneček o objemu 0,3 l. V dílně ho dostanete jako předpřipravený polotovar, který stačí jen ozdobit – majitelka Dlouhánky Alena Bachová Vám to ráda ukáže a předvede, není se čeho bát.

Dlouhánka je I NA FACEBOOKU – mrkněte ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekM. ŽERNOSEKY: Trubači hrají vánoční písně a adventní slovo starosty obce
Další článekFOTOREPORTÁŽ A VIDEO – Zádušní mše za Karla IV. v kapli litoměřického hradu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno