Vyrobte si vánoční přání s výtvarnicí Danielou Netolickou

0
33

Litoměřice – Také keramická dílna a kavárna Dlouhánka v Litoměřicích už se ladí do vánočního módu. S přípravou na nejkrásnější svátky roku tady začínají hned ve středu 1. prosince. Ve spolupráci s žitenickou výtvarnicí Danielou Netolickou si na Dlouhánce můžete vyrobit vánoční přání a originální jmenovky na dárky.

Workshop bude probíhat od 17 do 19 hodin, cena je 550,- Kč. Zahrnuje materiál na dvě originální přání a šest jmenovek na dárky. Pokud budete mít zájem, můžete si další dokoupit na místě. Kapacita workshopu je 6 osob, akce bude probíhat přímo na Dlouhánce.

Daniela Netolická maluje, kreslí, zdobí interiéry, tvoří z hlíny a ovládá krasopis. Věnuje se také animovaným filmům. Je velice zkušenou lektorkou, vytvářela doprovodné programy k výstavám a pracovala také s lidmi s handicapem.  

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

Přihlašujte se na telefonním čísle 602 260 102 nebo na e-mailu alena.bachova@email.cz. Pokud se nedovoláte, napište SMS – Alena se Vám ozve zpět.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: 4. ročník projektu “Umění z papíru” se zaměřil na přírodu
Další článekV Litoměřicích dětem Ježíšek odepíše
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno