Rozmarýn (až na výjimky) zrušil prosincové akce

0
113

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích na doporučení krajské hygienické stanice zrušil na prosinec připravené akce pro veřejnost. Neuskuteční se Den deskových her ani Pohádková cesta za Mikulášem.

Proběhnou jen páteční a sobotní keramické dílny (3. a 11. 12.) – ovšem pouze v omezeném režimu a pro ty, kteří potřebují dokončit rozpracované výrobky.

Zda do začátku vánočních prázdnin Rozmarýn ještě nějaké akce uspořádá, není jisté. „Bohužel v tuto chvíli toho moc nevíme. Jsme velmi vděční, že se podařilo uskutečnit alespoň Vánoční tvořivý večer, na který sice přišlo méně lidí než obvykle, ale i tak se akce velice povedla a všichni byli spokojení,“ uvedla ředitelka DDM Rozmarýn Zuzana Bendová.

- Naši partneři -
Předchozí článekSeveročeská galerie pořádá Adventní benefiční koncert
Další článekRoudnická knihovna pořádá vánoční vyrábění pro dospělé
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno