BÝČKOVICE: Obec se neustále zvelebuje a rozsvítí také nový vánoční strom

0
112

VIDEO: V Býčkovicích neusínají na vavřínech a ani s koncem roku nepolevují v úsilí v obci a jejích místních částech něco vylepšit. Jednou z největších zdejších investičních akcí je vybudování nové kanalizace a čističky odpadních vod. Obec už má hotovou projektovou dokumentaci, která stála 900 tisíc korun. Z devadesáti procent ji zaplatí dotace ze Státního fondu životního prostředí. Než se obec čističky a kanalizace dočká, bude to trvat ještě minimálně rok až dva. V Býčkovicích ovšem připravují i projekty mnohem menší, které budou okamžitě viditelné a potěší nejen zdejší občany, ale také všechny případné návštěvníky.
Vylepšení se dočká také prostor sousedící s obecním úřadem.
Ruku v ruce s novou elektronickou úřední deskou jdou nové, uživatelsky příjemnější webové stránky. Fungují i na chytrých telefonech a tabletech. Prohlédnout si je můžete na www.byckovice.cz. Obec ovšem nezapomíná ani na zvelebování svých místních částí. Změnou v těchto dnech prochází například hřiště ve Velkém Újezdě.
Pochopitelně také Býčkovice už žijí Vánocemi. Obec v letošním roce vysadila nový vánoční strom, který slavnostně rozsvítí v neděli 5. prosince v 18 hodin.
Rozsvícení vánočního stromečku proběhne v souladu se všemi opatřeními v komorním duchu. Živá hudba ovšem nebude chybět.

- Naši partneři -
Předchozí článekFOTOREPORTÁŽ – První svíce na adventních věncích svítí
Další článekPOŘAD NA SLOVÍČKO S… Petrem Liškou, poslancem a starostou Malých Žernosek
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno