Neděle, 19 května, 2024
12.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceVýběh na Lovoš zakončí tuto sobotu Krále středohoří

Výběh na Lovoš zakončí tuto sobotu Krále středohoří

Lovosice, Lovoš – Nezadržitelně se blíží konec roku a to samé platí i o těžce zkoušeném multisportovním seriálu SOLAP Král středohoří 2021, jenž musel díky vládním opatřením stejně jako před rokem oželet několik závodů. Poslední zastávkou, jenž dopíše závěrečnou kapitolu, bude tradičně Výběh na Lovoš, který odstartuje v sobotu 27. listopadu 2021.

Tento závod, který se koná již po sedmatřicáté, pomůže rozluštit poslední tajenky, které zůstávají dobře ukryty nejen před závodníky, ale i před příznivci a fanoušky tohoto velmi populárního seriálu. Tímto během se tedy uzavře ročník, který se díky vládním opatřením a omezením smrskl na pouhých dvanáct závodů. 

Kategorie: dle propozic Krále středohoří.

Datum a místo konání: sobota 27. listopadu 2021 – 14.00 hodin, Lovosice – Lovošská ulice, u závor na Malé Žernoseky (Lhotka).

Registrace: do středy 24. listopadu 2021na https://www.kralstredohori.cz/lovos. 

Prezentace: ​12.30 – 13.30 hodin. Ve 13.30 hodin proběhne odvoz zavazadel – je nutné si pohlídat čas odjezdu vozu s batohy.

Startovné: 100 korun.

Start: 14.00 hodin, Lovosice – Lovošská ulice, u závor na Malé Žernoseky (Lhotka).

Trať: 3 000 metrů – terén s převýšením 400 metrů.

Více informací: V. Pšenička, telefon: 602 621 433, email: jirkawheat@seznam.cz, O. Pšenička, telefon: 608 230 880, email: psenicka.ondrej@seznam.cz, nebo na www.kralstredohori.cz.

Po závěrečném závodě se připočítají výsledky Výběhu na Lovoš k předchozím jedenácti a všem bude naprosto jasné, kdo převezme na konci tohoto roku korunu určenou pro Krále středohoří 2021, ale i ostatní ceny. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků a informací je TADY.

Foto: mirasbendas.rajce.idnes.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -