Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyFOTOREPORTÁŽ: Na Mírové náměstí dnes dorazil vánoční strom

FOTOREPORTÁŽ: Na Mírové náměstí dnes dorazil vánoční strom

Litoměřice – Letošní litoměřický vánoční strom už je na místě – dnes dorazil na Mírové náměstí. Nyní ho ozdobí technické služby a v pátek 26. listopadu se poprvé rozsvítí. Samotný akt slavnostního rozsvícení stromu se ovšem kvůli zhoršující se epidemii koronaviru neuskuteční.

Doprovodný program od 15 hodin ale zůstává zatím beze změny. Bude divadlo pro děti, vánoční koncert Josefa Vágnera, vystoupí ZUŠ Litoměřice… a mnoho dalšího.

Výzdoba centra města se rozsvítí v blíže neupřesněný čas v podvečer. „Chceme předejít tomu, aby se v jeden okamžik shromáždily na náměstí stovky, možná i tisíce dospělých a dětí,“ vysvětlila ředitelka Městských kulturních zařízení Litoměřice Michaela Mokrá.

Letošní litoměřický vánoční strom je z Rooseveltovy ulice, město ho dostalo od soukromého dárce. Jedná se o smrk pichlavý.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -