Pátek, 3 května, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZapojte se tuto sobotu do Sbírky potravin!

Zapojte se tuto sobotu do Sbírky potravin!

Litoměřicko – V sobotu 20. listopadu se uskuteční podzimní Sbírka potravin. Přispět do ní může každý – stačí nakoupit v některém ze zapojených supermarketů trvanlivé potraviny nebo základní drogérii a věnovat nákup dobrovolníkům v zelených zástěrách za pokladnami.

Potraviny a drogistické zboží si převezme Potravinová banka Ústeckého kraje, která následně Vaše nákupy dostane mezi ty nejpotřebnější – bezdomovce, maminky v azylových domech, nebo seniory.

Potraviny přerozdělí organizace, se kterými Potravinová banka Ústeckého kraje spolupracuje.

Nejvíce pomohou jakékoliv konzervy, instantní polévky, těstoviny, dětské výživy, cukr, olej a mléko. Dobrovolníci budou v obchodech od 8 do 18 hodin. Zapojí se například LIDL, PENNY MARKET, TESCO, KAUFLAND, BILLA nebo DM drogerie.

Váš nejbližší zapojený obchod můžete najít v mapě ZDE. I malá pomoc dokáže velké věci!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -