Úspěšní florbalisté z DDM Rozmarýn hledají do svých řad nové členy

0
265

Litoměřice – Florbalistům z litoměřického Domu dětí a mládeže Rozmarýn se nadmíru daří. V loňské sezóně absolvovali sedmnáct zápasů a ze všech odcházeli jako vítězové. Letošní sezóna díky koronaviru teprve začala, ale už teď to vypadá nadějně. Tým z Rozmarýnu je první v tabulce – a hledá nové členy.

„V nadcházející sezóně 2020/2021 měl náš tým opět velké ambice, ale bohužel byly veškeré turnaje na základě pandemických opatření zrušeny. Hráči navíc nemohli trénovat, a proto byl vstup do letošní sezóny s velkým otazníkem. Po výsledcích z prvních turnajů opadly rozpaky a kluci i nadále pokračují ve vítězné šňůře,“ uvedl vedoucí florbalistů Václav Bayer. Tým Rozmarýnu od října do teď vyhrál tři turnaje. Porazil například BK Real Roudnice nad Labem nebo SK Štětí.

„Nově nabíráme hráče ročníky 2014/2015 (2016 po konzultaci s trenérem). Tréninky probíhají každé úterý od 15:30 do 16:30. Pokud nevíte, zda bude tento sport Vaše dítě bavit, můžete se přijít podívat a vyzkoušet si několik tréninků bez přihlášení. Cena je 600 Kč za školní rok,“ vysvětlil Václav Bayer.

Pro více informací Václava Bayera kontaktujte. Telefonní číslo je 721 374 133, email: bayer.vaclav@email.cz.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Výstava Akty v Informačním centru potrvá do konce listopadu
Další článekGymnázium Lovosice pořádá „Noční výstup na Lovoš“
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno