V Rozmarýnu se bude tuto sobotu tvořit a tančit

0
90

Litoměřice – Hned dvě akce pořádá tuto sobotu 13. listopadu Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. Zatímco dopoledne bude zasvěcené tvoření, odpoledne si můžete zacvičit a zatancovat.

KERAMICKÁ DÍLNA bude v sobotu otevřena od 9 do 11 hodin. Tvořit v ní mohou děti i dospělí – ti z vlastními nápady i ti, kteří dosud s keramickou hlínou nepracovali. V ceně dílny (děti 100,- Kč /hod., dospělí 150,- Kč /hod.), je vždy modelování, přežah, glazování a výpal. V dílně bude pochopitelně po celou dobu přítomen lektor, který Vás ve Vašem tvoření rád ochotně nasměruje.

ZUMBA PRO DĚTI A RODIČE  v Rozmarýnu startuje v 15 a v 16 hodin. Hodina tance, cvičení a zábavy je vhodná pro rodiče s dětmi od čtyř let. Přijďte si užít radost z pohybu a zjistit, že zumba je skutečně pro všechny věkové kategorie!

Na obou akcích se děti (od dvanácti let)  a dospělí musejí prokázat certifikátem o očkování, dokladem o absolvování koronavirového testu nebo dokladem o prodělání nemoci v uplynulých  180 dnech. Nezbytná je také ochrana dýchacích cest.

- Naši partneři -
Předchozí článekV Divadle Karla Hynka Máchy zazáří Petr Nárožný a Naďa Konvalinková
Další článekŠTĚTÍ: S Technickým klubem určitě není geometrie nuda
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno