Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKomunitní zahrada v Litoměřicích pořádá Den otevřených dveří

Komunitní zahrada v Litoměřicích pořádá Den otevřených dveří

Litoměřice – Chtěli byste příští rok svůj vlastní záhon na komunitní zahradě v Litoměřicích? Využijte příležitost, a přijďte v sobotu 13. listopadu na Den otevřených dveří. Zahrada (téměř) v centru města u pokratických závor bude pro veřejnost otevřená od 10 do 11 hodin. Teplé oblečení a horký čaj s sebou.

Přijďte se podívat, jak to na komunitní zahradě chodí, jak to na ní vypadá a co se případně na Vašem záhonku dá pěstovat. Můžete si popovídat s autorkami projektu i s ostatními zahrádkáři.

„Hlavním záměrem bylo umožnit lidem, kteří nemají zahradu, vypěstovat si své vlastní produkty.V letošní sezóně si tu zasadili jahody, mrkve, kedlubny i další zeleninu. V budoucnu zde chceme pořádat také různé workshopy, jejichž cílem bude například představit pěstování dětem,“ vysvětlila Michaela Weikertová, jedna z autorek komunitní zahrádky.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -