Pátek, 19 dubna, 2024
3.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda láká tentokrát na vdolečky a na špagety

Gastrocentrum Pohoda láká tentokrát na vdolečky a na špagety

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích bude mít i druhý listopadový týden co nabídnout. Pokud ve všední dny nestíháte vařit, stavte se sem! Naobědváte se za 72,- Kč, přičemž na výběr je pokaždé z pěti jídel. Polévka samozřejmostí, jídlo na místě i s sebou.

V pondělí 8. listopadu přijďte na chalupářský šmitec s rýží. Marinované vepřové nudličky s houbami Vás určitě překvapí a budou chutnat. Pokud nejíte houby, vsaďte na bramborové placky s dušenou zeleninou a kukuřicí. V pondělní nabídce je také krumlovský drak, což jsou placičky z mletého masa s feferonkou. Podávat se k nim bude brambor a tatarská omáčka. Pondělní nabídku doplňuje kuřecí salát na broskvích a moravská kotleta s knedlíkem. Polévka bude česneková s bramborem.

V úterý 9. listopadu přijďte na karbanátek s bramborovou kaší a na fazolovou polévku s kysaným zelím. Dát si můžete také vepřovou krkovičku na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem nebo vepřové ledvinky na cibulce s rýží. Lákadlem úterní nabídky jsou jednoznačně vločkové lívance s džemem a bez povšimnutí určitě nezůstane ani bulgur salát s kuřecím masem.

Ve středu 10. listopadu bude v nabídce rajčatová polévka s těstovinou a kuřecí přírodní řízek s bramborovou kaší. Nezklame ani pekingské maso s rýží nebo houbový guláš s knedlíkem. Boloňské špagety se sýrem – to je klasika, která bude chutnat snad všem. Pokud si hlídáte linii a oceňujete spíše lehčí jídla, zkuste těstovinový salát s kuřecím masem.

Ve čtvrtek 11. listopadu budou kovbojské fazole s chlebem a kuřecí závitek s rýží. Smažené žampiony s bramborem a tatarkou se určitě taky neztratí. Podřipský guláš s bramborovým knedlíkem ocení příznivci české klasiky. A kuřecí salát s hruškou zase ti, kteří víc přemýšlejí nad tím, co jíst a proč. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

Závěr týdne – pátek 12. listopadu – bude na Pohodě patřit všem, kteří mají rádi sladká jídla a sladkosti. Tahounem nabídky jsou totiž bavorské vdolečky s povidly a tvarohem. Pokud Vám toto jídlo nic neříká, nevadí – kuřecí řízek s bramborovou kaší to určitě spraví. Další klasiku představuje vepřové rizoto se sýrem a debrecínská pečeně s knedlíkem. V nabídce lehčích jídel bude v pátek těstovinový salát s tuňákem. Naopak polévka je v pátek tradičně vydatnější – tentokrát řada vyšla na šumavskou bramboračku s uzeným masem.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v Litoměřicích na třech místech. V ulici Na Vinici 2244, v ulici Žižkova 2 a na litoměřickém Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu. Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -