Úterý, 7 května, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkySeniorCentrum SeneCura v Terezíně pořádá Den otevřených dveří

SeniorCentrum SeneCura v Terezíně pořádá Den otevřených dveří

Terezín – SeniorCentrum SeneCura v Terezíně pořádá ve středu 10. listopadu od 10 do 17 hodin Den otevřených dveří. Přijďte se podívat, jak to v SeniorCentru vypadá a jak to v něm chodí! Můžete se navíc zeptat na cokoliv, co Vás v této souvislosti zajímá. Připraveno bude drobné občerstvení a komentované prohlídky SeniorCentra.

SeniorCentrum SeneCura Terezín se nachází v lesoparku, čtyři kilometry od centra města Terezín. SeneCura v Terezíně provozuje Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem a nabízí také odlehčovací službu.

SeniorCentrum otevřen v roce 2012 po rozsáhlé rekonstrukci stávajícího objektu bývalé vojenské nemocnice. Celá budova je bezbariérová a je členěna do pěti nadzemních podlaží. Téměř ze všech pokojů se otevírá malebný výhled na lesopark, ve kterém je chováno i stádo poníků.

SeniorCentrum SeneCura poskytuje služby a pečuje o seniory již od 55 let věku, kteří potřebují takovou míru pomoci a podpory, že již nemohou zůstat ve svém domácím prostředí.

SeniorCentrum pečuje také o lidi nemocné Alzheimerovou chorobou a o lidi, kteří trpí různými typy demencí.Zařízení disponuje jak jednolůžkovými, tak i dvoulůžkovými pokoji. Seniorům pětkrát denně poskytuje stravu, přičemž u hlavního chodu nabízí vždy výběr ze dvou jídel.

Seniorům SeneCura nabízí bohatý výběr aktivizačních činností, kulturní a společenské akce, terapie, služby kadeřníka a pedikéra přímo v SeniorCentru, bohoslužby v jídelně domova a mnoho dalšího.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -