Středa, 24 dubna, 2024
10.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV litoměřické nemocnici jsou ode dneška omezeny návštěvy

V litoměřické nemocnici jsou ode dneška omezeny návštěvy

Litoměřice – Krajská zdravotní, a. s., v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace v Ústeckém kraji, v návaznosti na doporučení Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje a rozhodnutí Krizového štábu Ústeckého kraje, zavádí preventivní opatření na ochranu před nákazou koronavirem SARS-CoV-2 způsobujícím onemocnění COVID-19.

Omezení spočívá v zákazu návštěv na všech lůžkových stanicích ve všech nemocnicích Krajské zdravotní, tedy včetně Litoměřic, a to s platností od 4. listopadu 2021 do odvolání.

Omezení se netýká návštěv pacientů v terminálním stavu, kde jsou nadále návštěvy povoleny, stejně jako třetí osoby u porodu a přítomnost jednoho zákonného zástupce u nezletilých dětí, nenaruší-li jeho přítomnost poskytování zdravotních služeb.

Toto je tisková zpráva Krajské zdravotní, a. s.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -