Čtvrtek, 2 května, 2024
14.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tentokrát láká na svíčkovou a na bramborové šišky s mákem

Gastrocentrum Pohoda tentokrát láká na svíčkovou a na bramborové šišky s mákem

Litoměřice – I první listopadový týden má Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích řešení pro všechny, kteří během pracovního týdne nestíhají vařit, ale chtějí si na obědě pochutnat. Přijďte do některé ze tří provozovaných jídelen! Najíte se za 72,- Kč, přičemž vybrat si můžete z pěti jídel. Polévka samozřejmostí.

V pondělí 1. listopadu bude v nabídce květáková polévka. Kromě ní si můžete dát třeba ďábelskou kuřecí směs s těstovinou nebo protýkanou vepřovou pečeni s rýží. Zeleninový karbanátek s uzeným masem a bramborem si také určitě najde svoje příznivce. Pestrobarevný kuřecí salát ocení ti, kteří si hlídají linii. Bramborové šišky s mákem se zase určitě trefí do chuti příznivcům sladkého.

V úterý 2. listopadu je tahounem nabídky moravský vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem. Pokud je to na Vás příliš těžké jídlo, zkuste kuřecí roládu s bramborovou kaší nebo bulgurové placičky se zeleninovou oblohou. Nezklamou ani játra pana starosty s dušenou rýží. Z lehkých jídel bude v nabídce salát Lanza rotte. Úterní polévka je ovarová s kroupami.

Ve středu 3. listopadu si nenechte ujít zeleninové rizoto s houbami a sýrem. Chutnat bude určitě také Štěpánská vepřová pečeně s dušenou rýží nebo bramborový závin se špenátem. Své příznivce zcela jistě najde také maminčino kuře s těstovinou. a bulgur salát s kuřecím masem. Středeční polévka je drůbková s nudlemi.

Ve čtvrtek 4. listopadu se bude podávat sýrový salát s jablky a ořechy a vepřová kotleta na žampionech s knedlíkem. Čočka nakyselo s párkem a okurkou by mohla chutnat příznivcům české klasiky.  Fazolové lusky na smetaně s bramborem také nezklamou. Smažené rybí filé s bramborovou kaší je sázka na jistotu.  Polévka bude ve čtvrtek hovězí zeleninová s masovými noky.

V pátek 5. listopadu přijďte na svíčkovou s knedlíkem a na buchtičky s krémem. Nezklame ani kuřecí řízek v kukuřičných lupínkách s bramborovou kaší a zapečené těstoviny s uzeninou a červenou řepou. V sekci salátů je tentokrát ten celerový s cizrnou a tuňákem. Jako polévku si v pátek můžete dát jihočeskou kulajdu.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a na Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -