Pondělí, 6 května, 2024
18.6 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyJak být v zimě módní? Trendy pánské outfity (reklamní článek)

Jak být v zimě módní? Trendy pánské outfity (reklamní článek)

Zimní sezóna klepe na dveře a vy ještě nemáte vymyšlené, jaké outfity budete do chladného počasí oblékat? Nevadí. Podívali jsme se za vás na přehlídková mola věhlasných světových návrhářů a přinášíme vám zajímavé rady a tipy, díky kterým budete v zimě zkrátka neodolatelní. Na následujících řádcích se tak dočtete, jaké modely obuvi a oblečení budou letos v kurzu. Také si povíme, jak do našich zimních outfitů zakomponovat stylové módní doplňky. Čtěte a inspirujte se!

Jaké pánské boty budou v letošní zimní sezóně v kurzu?

Letošní zimní sezóna bude přát obuvi z přírodních materiálů. Kožené boty jsou odolné a když o ně správně pečujeme, vydrží nám sloužit i řadu let. Správnou péčí máme na mysli zejména kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící gel či pěnu. Díky impregnaci jsou boty ochráněny od kapek deště či sněhu, ochranný krém v neutrální barvě zase pomůže předcházet nevzhledným oděrkám. Na případné nečistoty pak použijte čistící pěnu či gel. Vaše kožení boty se vám za to poděkují. Co se týče barev, povedou opět ty přírodní a pastelové. Pro milovníky extravagantních modelů tu máme trendy zvířecí vzory. Zaměříme-li se na modely obuvi, budou v kurzu zejména pánské polokozačky. Ty mohou mít nejrůznější podoby. In budou celokožené, ale i syntetické typy s elegantním elastickým prvkem. K těm pak můžete obléci džíny či kalhoty se zúženou nohavicí. Vaše stylové boty tak vyniknou v celé své kráse. Do deště pak mohou muži nazout i pánské holínky. Ty budou letos opravdovým hitem. Seženeme je v mnoha trendy barvách a skvěle tak doplní váš každodenní outfit.               

Jaké pánské oděvy zakomponovat do vašich zimních outfitů?

Co se týče zimního oblečení, je vždy třeba promyslet, na jakou příležitost se budeme oblékat. Na sportovní události se nám vyplatí řídit se metodou tzv. vrstvení. První vrstvu by mělo tvořit kvalitní spodní termoprádlo. Druhá vrstva může mít podobu funkčního trička, které dobře odvede pot od těla. Jako třetí vrstvu lze zvolit mikinu či svetr z merino vlny. Spodní díl mohou tvořit např. teplé pánské legíny. Poslední vrstvou pak může být teplá bunda z přírodního materiálu. Velké oblíbenosti se těší bundy s podílem husího peří. Ty pak zahřejí i na horách. Jestli-že hledáte oblečení k elegantní příležitosti, můžete sáhnout po kvalitní vlněném obleku či kabátu. Na každodenní nošení pak oceníte teplejší džíny v tmavomodrém odstínu. Ty můžete doplnit hnědými polokozačkami a celý outfit lze vyšperkovat i mosaznými či zlatými prvky. Při oblékání se můžete i více odvázat a zvolit např. tričko se zvířecími motivy. K oblečení se vzory a motivy pak bude dobré vybírat doplňky v jednobarevném provedení. Naopak k jednobarevným pánským trikům můžete volit i pestrobarevnou obuv či obuv a doplňky se vzory a motivy.           

Jaké pánské módní doplňky pofrčí v letošní zimní sezóně?

Vymýšlíme-li náš zimní pánský outfit, neměli bychom zapomínat ani na stylové doplňky. Ty by měly mít v ideálním případě stejnou či alespoň podobnou barvu. Ke sportovním outfitům můžete volit stylové pánské rukavice s chlupatým prvkem a minimalistickou čelenku nebo čepici. K elegantním modelům se zase hodí kožené rukavice. Sváteční či pracovní outfit pak doplňte i pánskou koženou taškou. V kurzu budou i tašky v imitaci kůže. Ale pozor! Důležité je, aby byla taška a jiné doplňky vyrobené ze stejného materiálu a také to, aby měly zvolené doplňky stejnou strukturu. Jako příklad si můžeme uvést oříškovou koženou tašku v hladkém provedení. Tu můžeme lehce sladit s hnědým koženým páskem, dále s hladkým řemínkem od hodinek a s obuví v zemitých tónech.  

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -