Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloNení KORONA jako CORONA dnes v Kině Sokol

Není KORONA jako CORONA dnes v Kině Sokol

Roudnice nad Labem – Roudnické Kino Sokol bude dnes – v pondělí 25. října – v 19 hodin hostit černou komedii  Miroslava Oupice „Není KORONA jako CORONA.“ Lístky ještě jsou! Na jevišti uvidíte například Petra Jablonského, Janu Galinovou, Lenku Lavičkovou a další!

Komedie nabízí pohled na to, co udělá s lidskými charaktery nečekané nebezpečí způsobené čínským virem, který celý národ uvrhne do karantény a „domácího vězení.“

Příběh s humorem nahlíží do lidských duší jedné obyčejné české rodiny,  sleduje její možnosti i nemožnosti a jejich úsilí, že „Společně to zvládneme.“

Lístky se dají pořídit v Informačním a dopravním centru Podřipska na Karlově náměstí v Roudnici nad Labem nebo on-line z pohodlí domova. Stačí kliknout ZDE.

Režie: Jurij Galin, písničky: Jan Turek, hrají: Petr Jablonský, Jana Galinová, Lenka Lavičková, Robert Stodůlka, Petr Erlitz a ze záznamu Klára Fořtová a Martin Dvořák.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -