Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyVíkend bude v klubu Baronka patřit punkrocku i blues

Víkend bude v klubu Baronka patřit punkrocku i blues

LITOMĚŘICE: Hudební klub Baronka v Lidické ulici přichystal pro příznivce alternativní muziky na nadcházející víkend dvě různorodé akce. Zatímco v pátek vypukne po 20. hodině živelná punkrocková šou v podání kapel ze severu Čech, v sobotu dojde na mezinárodní setkání v žánrech jazz a blues.

Punková benefice pro lepší zvuk

Páteční akce nazvaná „Benefice na apce“ má za cíl získat prostředky přímo pro klub Baronka. Veškerý výtěžek z koncertu bude věnován na dovybavení zvukových aparátů rockového klubu. Zahrají kapely Povinný výtěr, Riot Chaos, Rachot Fráni Šrámka, DMK a doplní je ještě DJ EgoJebo.

Vynikající maďarské blues a další lahůdky

Ze zcela jiného hudebního soudku bude v Baronce následující sobotní večer. Jeho tahounem bude zejména skvělá maďarská bluesová kapela Jack Cannon, která má za sebou vystoupení na nejuznávanějších hudebních festivalech v Evropě. Sekundovat jí budou Mr. Crow Band sdružení kolem hudebníka Ivana Vrány a jako host se představí kytarista Ladi Kolsky z kapely Fatty Lumpkin. Koncert, který se měl uskutečnit již před mnoha měsíci, ale kvůli pandemii byl přesunut, pořádá Muzika Lodní.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -