Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKardiovaskulární JIP litoměřické nemocnice přivítala po rekonstrukci první pacienty

Kardiovaskulární JIP litoměřické nemocnice přivítala po rekonstrukci první pacienty

Litoměřice – Kardiovaskulární jednotka intenzivní péče, sídlící v pavilonu F litoměřické nemocnice, přivítala ve středu ráno své první pacienty. Pracoviště předtím procházelo několik měsíců trvající kompletní rekonstrukcí.

Změnami ve stejném rozsahu prošla rovněž přilehlá ambulance echokardiografie, a to včetně čekárny a sociálního zařízení pro veřejnost.

Rekonstrukce těchto pracovišť, která si vyžádala investici přesahující částku 13 milionů korun, zahrnovala kromě stavebních úprav prostor výměnu všech rozvodů, nové podlahy, osazení dveří, výmalbu a vybavení novým nábytkem. Nové jsou také všechny rampy u pacientských lůžek a rozvody medicinálních plynů. Díky dřívější výměně vzduchotechnických jednotek, sloužících pro toto pracoviště a sousední angiografii, je kardiovaskulární JIP v celém rozsahu klimatizována.  

Toto je tisková zpráva Krajské zdravotní, a.s.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -