Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyDo Libochovic přijede Šlágr Parta

Do Libochovic přijede Šlágr Parta

Libochovice – V Kulturním středisku U Tří lip v Libochovicích bude v neděli 24. října od 15 hodin hrát a zpívat nejúspěšnější kapela televizní stanice Šlágr – Šlágr Parta. Čeká na Vás dvouhodinová show a koncert k poslechu. Vstupenky ještě jsou!

Lístky koupíte bez problémů z pohodlí domova. Stačí kliknout ZDE.

Interpreti ŠlágrParty (Karel Peterka, Mára, Frankie Zhyrnov, Helena Hamplová) jsou známá jména již několik generací. Za desítky let své sólové profesionální hudební kariéry získali tisíce fanoušků i daleko za hranicemi Česka a Slovenska a jako seskupení tvoří jedinečnou kapelu.

Repertoár skupiny tvoří vlastní písničky plné energie a dobré pohodové nálady. Kombinace moderní hudební tvorby ve stylu pop-dance music spojené s harmonikou, saxofonem a sborovým zpěvem, udělaly ze Šlágr Party, během krátkého okamžiku, velmi oblíbenou kapelu. 

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -