FOTOREPORTÁŽ: V jezuitském kostele natáčel mezinárodní štáb reklamu na ASUS

0
281

Litoměřice Pátek večer a noc… Jezuitská ulice v Litoměřicích plná vozidel s filmařskou technikou, výškové zdvihací plošiny s mohutnými reflektory svítícimi skrz okna dovnitř kostela v Litoměřicích, a uvnitř ruch spojený s natáčením. Nikoli ovšem filmu, ale reklamního spotu na nové produkty ASUS – společnosti, která je ve světě známá elektronikou, počítači, notebooky.

Od lidí z produkce jsem se dozvěděl, že výrobu reklamy hradí tchaiwanský investor a že štáb je mezinárodní – francouzský režisér, německý kameraman, herci a kompars od nás… Proč si tvůrci spotu půjčili od litoměřické galerie výtvarného umění právě prostor odsvěceného jezuitského kostela prý nemělo důvod vztahující se k ději. Asi proto, že místo samo o sobě je zajímavé a atraktivní.

Autor: Miroslav Zimmer

- Naši partneři -
Předchozí článekTŘEBENICE: Fairtradová kavárnička a Poděkování za úrodu letos poprvé jako jedna akce
Další článekFOTOREPORTÁŽ – O výstavu psů na Zahradě Čech byl zájem
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno