Středa, 24 dubna, 2024
10.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Podzim je definitivně tady, ale sedět doma rozhodně nemusíte. Dít se toho bude opravdu hodně, stačí si vybrat. Na své si přijdou milovníci tradic a starých řemesel, pejskaři i lidé, kteří mají rádi divadlo. Nabídka je opravdu široká.

Na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích bude v sobotu 16. října probíhat desátý ročník Krajské výstavy psů všech plemen. Výstavu pořádá zapsaný spolek NORD BOHEMIA CANIS a navštívit ji můžete až do 14 hodin. Uvidíte pejsky všech plemen – kromě německých ovčáků.

Ve Sdílně, litoměřické sdílené řemeslné dílně, bude od 10 hodin probíhat workshop výroby dřevěného krmítka pro ptáčky. Vstupné: 250,- Kč – příspěvek na materiál. Akce pro rodiny s dětmi, prarodiče s vnoučaty i jednotlivce, kteří rádi tvoří rukama.

V Býčkovicích budou tuto sobotu slavit Havelské posvícení. V centru obce na Vás čeká bohatý program plný cimbálové muziky, dobrého občerstvení a zábavy. Dorazí i Štěpánčino divadélko s pohádkou pro děti. Akci ve 20 hodin zakončí ohňostroj. Více informací najdete ZDE.

V neděli 17. října jste zváni do divadla. V Divadle Karla Hynka Máchy v Litoměřicích se bude od 19 hodin hrát „Modrovous – naděje žen.“  Představení plné nesplněných snů, touhy a tance odehraje litoměřický soubor Li-Di.

Na pohádku můžete děti vzít do Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem. Od 16 hodin se tam bude hrát Škola Malého stromu. Původně měla být Ronja, dcera loupežníka – pro nemoc ovšem došlo ke změně. Ale i tak nás čeká parádní představení. Dramatizace velice populární stejnojmenné knížky o malém indiánovi jménem Malý strom z kmene Čerokí se bude určitě líbit. Hraje pražské divadlo Kampa.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -