Úterý, 16 dubna, 2024
9.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceOkružní křižovatka u nového mostu v Litoměřicích dostane odolnější povrch

Okružní křižovatka u nového mostu v Litoměřicích dostane odolnější povrch

Litoměřice – Řidičům se konečně uleví. Vyjeté koleje od kamionů na okružní křižovatce u mostu Generála Cháberyv Litoměřicích budou minulostí. Správa a údržba silnic (SÚS) zde totiž od 18. do 29. října provede kompletní opravu povrchů. Vyhoví tak občanům, kteří si na neutěšený stav vozovky již delší dobu stěžovali.

„Jsme rádi, že se akci podaří zrealizovat ještě v tomto roce. Vyjeté koleje jsou již velmi hluboké a opravu potřebují. Nový asfaltový povrch bude navíc z kvalitnějšího materiálu a tudíž odolnější,“ informovala Jana Kleinerová, vedoucí technického úseku litoměřického provozu SÚS.

Dopravu v místě budou operativně regulovat pracovníci. „Chceme co nejvíce zachovat plynulost dopravy. Z tohoto důvodu nebudeme instalovat semafory. Situaci budeme řešit vždy podle momentální dopravní vytíženosti,“ vysvětlila Jana Kleinerová.

Oprava povrchů u nového mostu plynule navazuje na právě skončenou překládku kanalizačních vpustí na okružní křižovatce v ulici Na Kocandě, kterou provedlo Ředitelství silnic a dálnic. Tak jako bylo v minulých týdnech lepší pro dopravu do a z města využít most Generála Chábery, nyní doporučujeme maximálně využívat most Tyršův.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Radim Tuček

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -