Čtvrtek, 28 března, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoAnketa Alej roku otvírá také kategorii pro nadšené fotografy

Anketa Alej roku otvírá také kategorii pro nadšené fotografy

PRAHA – V anketě Alej roku spolek Arnika ocení nejen nejoblíbenější alej a stromořadí. Pro fotografy je tu navíc druhá kategorie, ve které odborná porota vybere nejkrásnější snímky alejí. Přihlašování probíhá do 26. října 2021 na www.alejroku.cz.

“Koruny stromů se od jara do podzimu několikrát zbarví do překrásné palety. Kouzelnou atmosféru stojí za to zachytit v hledáčku fotoaparátu. Stále ještě máte šanci zaslat nám své fotografie a soutěžit o zajímavé ceny,” říká Klára Ondrigová z Arniky.

Cílem ankety je přitáhnout pozornost veřejnosti k alejím, které patří ke zdravé a fungující krajině. Hledejte s námi nejkrásnější vznosná stromořadí, upozorněte na ty, kterým hrozí zánik, a představte nám mladé aleje, které jste vysadili a o které budete pečovat i v příštích letech.

Jako každý rok se soutěží ve dvou samostatných kategoriích – o nejoblíbenější alej a o nejkrásnější fotografii. Zatímco o nejoblíbenější aleji rozhodne široká veřejnost hlasováním na podzim tohoto roku, tři nejkrásnější fotografie vybere porota složená z patronů ankety.

Autory fotografií pořádající spolek ocení fotoaparátem nebo tiskárnou. Kompletní výsledky Arnika vyhlásí v lednu 2022.

Soutěžní fotografie můžete zasílat on-line – stačí kliknout ZDE.

Krajina bez alejí je jako obraz bez rámu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -