Neděle, 28 dubna, 2024
10.8 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoFilm Karel uvede i Kino Máj

Film Karel uvede i Kino Máj

Litoměřice – Celovečerní dokumentární film o Karlu Gottovi s názvem Karel bude ke zhlédnutí i v litoměřickém Kině Máj. V říjnu ho zde uvedou hned devětkrát. Poprvé ve čtvrtek 7. října v 19.30. V pátek 8. října se bude film promítat už od půl šesté večer.

Film vznikal v průběhu celého jednoho roku, režisérka a kameramanka Olga Malířová Špátová strávila s Karlem Gottem během natáčení hodně času. Zachytila ho v zákulisí koncertů, při setkání s fanoušky doma i v Hamburgu, s rodinou v pražském domě nebo na chalupě, na vsi, kde trávil dětství, a na dalších místech, která sehrála v jeho životě důležitou roli. Díky upřímné otevřenosti Karla Gotta čeká diváky film neobyčejně autentický a jedinečný.

„Olga má velký dar natáčet se svým úzkým týmem tak, že jsme se častokrát nechali unést spontánní atmosférou a přirozeně jsme ji vpustili do našeho soukromí, díky čemuž jsem se rozpovídal o tématech poměrně důvěrných. Se svým manželem, kameramanem Janem Malířem, se tak vlastně stali součástí naší rodiny,“ říkal sám Karel Gott při posledních dnech natáčení. 

Lístky na projekci v litoměřickém Kině Máj si můžete koupit předem z pohodlí domova. Stačí kliknout ZDE.

Zdroj fotografií: Oficiální webové stránky Karla Gotta

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -