Blíží se „Víkend pro (nejen) unavené matky“

0
79

Litoměřice – Keramická kavárna Dlouhánka v Litoměřicích pořádá od pátku 8. do neděle 10. října „Víkend pro unavené matky.“ Jedná se o zážitkové tvoření výhradně pro ženy, v rámci kterého si přímo v dílně vyrobíte například vlastní keramickou vázu (nebo džbánek) a květináč.

Kurz začíná v pátek 8. října v 16 hodin. V tento den se u kávy seznámíte s dílnou a s pravidly pobytu v ní. Ukážete si, jak zpracovávat hlínu a hned se pustíte do práce. Během soboty a neděle si pod odborným vedením vytvoříte vlastní nádobu a také květináč. Odlijete si i vlastní keramický hrnek, zvonek nebo kouli.

Zatímco sobota je zasvěcená výrobě předmětů, v neděli budete své nádoby a květináče různými způsoby a technikami dekorovat.

Cena kurzu je 3400,- Kč. V ceně je čas s lektorkou, veškerý materiál, zapůjčení nástrojů i výpal.

Hlaste se písemně na kurzy@dlouhanka.cz, nebo přes SMS na tel.č.: 602 260 102.

Více informací najdete ZDE.

KERAMIKAFÉ DLOUHÁNKA je na FACEBOOKU – ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekSestřih zápasu 7. kola Chance ligy: Litoměřice – Vsetín 3:2
Další článekVyužijte „Dny zdraví“ a volné vstupy do plaveckého bazénu!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno